Gel Bigboy pentru bărbați- Ingrediente- Beneficii- Opinii

Mărirea penisului a făcut obiectul multor dezbateri și opiniile experților sunt variate, există mituri și există realități, adevăratul și incontestabil lucru este că toți bărbații, fără excepție, doresc sau doresc un membru cu câțiva centimetri mai mult decât ei astăzi posedă.

Rândul de astăzi este Bigboy, iar cea mai evidentă întrebare despre acest produs este: Ajută într-adevăr mărirea penisului? Creează dependență? Are efecte secundare? În câteva minute de lectură putem afla.

Ce este Bigboy?

Afirmațiile pe care le oferă producătorul este că este un produs de origine naturală în toată compoziția sa, Bigboy este prezentat sub formă de gel, facilitând oarecum aplicarea sa și, deoarece este aplicat direct pe penis, efectele sale sunt rapide și de lungă durată. Acest produs ajută la desfășurarea unui act sexual mai satisfăcător datorită senzațiilor pe care le produc în penis, funcționează direct în circulație ajutând la prelungirea timpului actului sexual.

Cum funcționează gelul Bigboy?

Producătorul explică faptul că gelul Bigboy se absoarbe rapid și pătrunde în corpul cavernos al penisului, ajutând la stimularea circulației, beneficiind pe deplin țesuturile penisului, prin urmare, gelul oferă un efect de creștere a temperaturii asupra membrului masculin, stimulând atât creșterea lungimii și circumferința acesteia.

Ingrediente ce alcătuiesc acest gel

Ingredientele Bigboy sunt de origine naturală, acest lucru este declarat de producătorul aceluiași produs în pagina sa oficială. Iată elementele, precum și câteva dintre beneficiile sale naturale.

Rhodiola rosea: Acestei plante i se atribuie proprietăți care ajută la combaterea oboselii, crescând energia fizică și mentală. Aceasta este o plantă cunoscută sub numele de adaptogen, ajutând organismul să se adapteze la diferite niveluri de stres emoțional.

Fructe de paulinia cupana: Este cunoscut pentru că este un afrodiziac puternic, având și acțiune directă asupra mobilității spermei, este un stimulent energetic, în structura sa se află cofeina, teofilina și taninurile.

Mentă: Acest ingredient are virtutea de a ajuta la creșterea libidoului.

Salvie: Ajută la întărirea sistemului imunitar, oferă putere și maximizează energia.

Profiturile

Explică producătorului Bigboy că produsul cu gel oferă suport pentru performanța sexuală, precum și un scop mai mare de a genera mărirea penisului atât în ​​ceea ce privește alungirea, cât și grosimea acestuia. Alte beneficii sunt enumerate mai jos.

 • Îmbunătățește circulația sângelui penisului.
 • Crește producția de testosteron.
 • Erecții mai puternice și membru mai ferm.
 • Orgasme mai intense.
 • Compoziție naturală.
 • Fără efecte secundare.
 • Nu creează dependență.

Cum se folosește

Pe site-ul web al producătorului este explicată procedura, care este foarte ușor de înțeles și practică de realizat. Acest gel trebuie aplicat direct pe pielea membrului masculin cu masaje circulare ușoare. Recomandarea dată de producătorul Bigboy este că puteți efectua procedura între 20 și 30 de minute înainte de a începe actul sexual pentru a spori efectele.

Efecte secundare

Utilizatorii nu au prezentat dovezi ale efectelor secundare cu utilizarea Bigboy, vă recomandăm să analizați și să revizuiți fiecare dintre ingredientele care formează formula și să vă asigurați că oricare dintre ele nu a declanșat reacții alergice sau adverse în acest proces.

Analizele utilizatorului

Opiniile prezentate aici sunt doar câteva referințe preluate de pe forumurile de pe internet și sunt publicate de oameni care au folosit deja Bigboy.

Întotdeauna am considerat că penisul meu are o dimensiune bună, dar am știut că există o piele care ar putea fi totuși extinsă și acesta a fost motivul pentru care am solicitat Bigboy, fiind un produs ingerabil, am exclus posibilitatea oricărui prejudiciu, m-a ajutat să-mi mențin erecțiile mai mult timp, am făcut mereu mișcare, dar consumul de alcool a trebuit să scadă pentru a obține un echilibru între produs și reacția corpului meu.

Francisco Ramírez 32 de ani.

Actele mele sexuale s-au deteriorat, am simțit că soțul meu nu a durat din cauza faptului că a avut un alt partener, a fost sincer cu mine și împreună am decis să cerem Bigboy pe site-ul său oficial, excitația sa produce orgasme foarte intense și erecțiile au avut a fost remarcabil de fermă.

Luisa Avilés 39 de ani.

Schimbarea nu a fost doar în erecții și în cel mai greu membru, dar timpul pe care îl pot menține ultima dată menținând actul sexual a crescut mult, mi-am crescut rutina de exerciții și am mai multă grijă de aspectele generale ale sănătății, pot spune că recomand gelul Bigboy care nu numai că ajută la dimensiunea penisului, ci și prelungește timpul de erecție.

Pedro Macías 43 de ani.

Preț și de unde să îl cumpărați în Spania

Prețul publicat de Bigboy este de 78 €, totuși producătorul a confirmat posibilitatea de a-l achiziționa cu o reducere de până la 50%, pentru a solicita gelul trebuie doar să completați formularul găsit pe site-ul producătorului, apoi un agent va Vei contacta, acolo poți clarifica toate îndoielile legate de Bigboy, unde ai și posibilitatea de a plăti la primirea produsului tău.

Gelul original Bigboy este disponibil numai pe site, adică producătorul nu are nicio relație comercială cu magazinele virtuale sau cu unitățile fizice, prin urmare, dacă îl vedeți publicat în afara site-ului oficial, fiți siguri că nu este produsul original fabricat cu ingredientele menționate mai sus.

Concluzia noastră

După cum am putut observa deja, gelul Bigboy nu a prezentat reacții adverse cu utilizatorii care l-au folosit deja, producătorul clarifică, de asemenea, că este un produs natural ale cărui efecte secundare sunt absente, produsul poate fi considerat o alternativă bună atunci când se caută un produs care ajută sau oferă o îmbunătățire a activității sexuale, merită menționat faptul că pentru a obține rezultate permanente va fi foarte important să recurgeți la acțiuni sau obiceiuri care sporesc și maximizează utilizarea sau aplicarea acestui produs. Unele lucruri pe care le puteți implementa sunt:

 • Tehnica jelqing. (Stimulează circulația sângelui penisului).
 • Exerciții Kegel (Ajută la trimiterea mai multor sânge la penis).
 • Scade cantitatea de alcool pe care o bei.
 • Renunta la fumat.
 • Fa exercitii.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le puteți integra dacă ați decis deja să includeți gelul Bigboy ca instrument suplimentar, modificările pot fi măgulitoare și vizibile pe scară largă dacă vă concentrați pe realizarea unei schimbări reale.