LumiViss Pro: Ochelari de protecție Beneficii, Opinii, De unde să cumpărați?

Probabil că sunteți conștient de importanța protejării ochilor într-o zi însorită. Nu trebuie să vă aflați într-un climat însorit pentru a suferi efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete. Nu vă lăsați păcăliți de asta, razele UV pot sări de pe nisip, apă, zăpadă, clădiri, chiar și într-o zi foarte înnorată. Cum să faceți față radiațiilor și orbirii? Există un produs care începe să fie identificat ca fiind revoluționar și care vă poate salva și vă poate ajuta să vă protejați mai bine vederea. Este vorba despre ochelari LumiViss Pro. Citiți mai departe și găsiți toate detaliile sale în acest rezumat.

Ce este LumiViss Pro?

LumiViss Pro Acestea sunt ochelari UV, care oferă protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, încep să câștige popularitate pe măsură ce mai mulți oameni învață și devin conștienți de efectele nocive ale soarelui. Deși mulți oameni își protejează și își îngrijesc pielea, ei ignoră complet importanța protejării vederii, de asemenea; trebuie să fim conștienți că și ochii noștri absorb aceleași raze nocive. Acesta este momentul în care stratul protector al ochelarilor LumiViss Pro Vă poate ajuta prin prevenirea efectului nociv al razelor UV asupra ochilor.

Expunerea pe termen scurt la radiații ultraviolete fără protecție UV sau ochelari poate provoca daune similare arsurilor solare. Ochii sunt adesea roșii și inflamați. Dacă sunteți foarte sensibil la lumină, este posibil să fiți supraestimulați. De asemenea, dacă ochii tăi sunt expuși la radiații solare mult mai mult timp, există riscul de a dezvolta cataractă sau degenerescență maculară în viitor.

Alte efecte care pot fi mult mai grave atunci când există multă expunere la radiații UV sunt cancerul ochilor și al pleoapelor, precum și afectarea corneei și a retinei. Din păcate, unele dintre aceste condiții nu pot fi vindecate, iată adevărata importanță a prevenirii prin purtarea ochelarilor corespunzători.

Toate daunele și tratamentul rău care poate fi administrat ochilor se acumulează de-a lungul vieții, deci este foarte important să se asigure o protecție adecvată, inclusiv copiii. Aproximativ un sfert din daunele cauzate de razele UV ochilor încep să apară înainte de vârsta de 20 de ani. O pereche de ochelari de soare care oferă protecție și îngrijire UV, la fel cum ar putea fi LumiViss Pro, este esențial să mențineți sănătatea ochilor.

Cum funcționează ochelarii

Potrivit producătorului acestor ochelari, protecția împotriva radiațiilor ultraviolete se realizează prin blocarea luminii ultraviolete, astfel încât acestea să nu ajungă la ochi. La fel cum o protecție solară oferă o protecție adecvată pielii împotriva deteriorării UV, ochelarii LumiViss Pro În mare parte blochează razele ultraviolete care ajung la ochi. După cum sa indicat, poate bloca până la 100% din radiațiile UV.

Ochelari LumiViss Pro ofera protectie UV-A si UV-B. Se spune, de asemenea, că blochează până la 75-90% din toată lumina vizibilă pentru a maximiza protecția ochilor. Este bine cunoscut faptul că o acoperire antireflexivă suplimentară poate îmbunătăți vederea și reduce oboseala ochilor. În plus, din aceasta, designul frumos al ochelarilor, poate face oamenii să pară mai atrăgători.

Cui sunt destinate aceste ochelari?

Pentru toate persoanele care suferă de afecțiuni legate de expunerea excesivă la lumina artificială, lumina soarelui sau efectele adverse ale luminii albastre, în special:

 • Oameni care sunt în mod constant în fața computerului.
 • Angajații care petrec mult timp într-un mediu de lucru cu iluminare artificială, în special iluminat cu LED.
 • Persoanele sensibile la lumină (de exemplu, cataracta, cu deficiențe de vedere) și care necesită protecție împotriva razelor ultraviolete și a luminii albastre.
 • Copiii care petrec multe ore folosind tableta, smartphone-ul sau televizorul.
 • Oamenii care fac sporturi de apă amatori, sporturi terestre, în principal în aer liber.
 • Pentru persoanele expuse mult timp la soare, cum ar fi primele intervenții, bicicliștii, lucrătorii în construcții și reparațiile în aer liber.
 • Pentru persoanele a căror muncă sau hobby necesită utilizarea unor ochelari antireflex și anti-UV de înaltă calitate.

Avantajele ochelarilor

 • Protecție împotriva luminii albastre emise de ecranul computerului, tabletă, smartphone, televizor, iluminare LED.
 • Protecție împotriva radiațiilor ultraviolete.
 • Protecție împotriva radiațiilor electromagnetice.
 • Reduce oboseala și oboseala, roșeața și uscăciunea ochilor, durerile de cap și insomnia.

Părerile lui LumiViss Pro

LumiViss Pro nu au fost primii ochelari de soare pe care i-am folosit. Am încercat diferite ochelari și lentile, dar mi-au dat întotdeauna dureri de cap. Utilizarea LumiViss Pro S-a decis cu intenția de a testa acest nou produs. Din momentul în care am început să le folosesc, m-am simțit mai bine și ochii mei nu se mai simt răniți. După doar două săptămâni de utilizare, m-am simțit foarte mulțumit și pot face sport în aer liber. Achiziționarea de LumiViss Pro cu siguranță a meritat pentru mine.

Roberta, 39 de ani

Sunt șofer de camion și mă găsesc constant călătorind. Îmi văd rar familia și uneori conduc până la șaisprezece ore pe zi. După cum v-ați putea aștepta, după atâtea ore de conducere am probleme de vedere, în special senzația de nisip sub pleoape și roșeață. Am încercat diferite lentile reflectorizante, dar chiar și atunci când au funcționat bine, am avut dureri de cap după câteva ore de utilizare.

Acest lucru s-a întâmplat până când un prieten mi-a recomandat LumiViss Pro. Până în prezent, acestea sunt singurele lentile care nu mi-au dat dureri de cap și un sentiment crescut de oboseală. Le port în fiecare zi, de dimineață până seara, și nu s-a simțit niciodată atât de bine.

Arturo, 43 de ani

De unde să cumpăr LumiViss Pro?

Pentru a cumpăra ochelarii LumiViss Pro, este necesar să vizitați site-ul web al producătorului, acesta fiind singurul loc sigur pentru achiziția dvs. Vânzarea exclusivă este de pe site-ul producătorului. Nu este vândut pe Amazon, eBay, aliexpress sau pe orice alt site online, altul decât cel al producătorului.

Concluzie

LumiViss Pro Sunt ochelari cu care putem concluziona că sunt eficienți, moderni, anti-UV și cu o reflexie largă. Pe baza declarațiilor producătorului și a diferitelor opinii reale declarate despre produs, acestea permit eliminarea durerilor de cap, a ochilor roșii și a riscului de cataractă în viitor. De asemenea, reglează cantitatea de lumină care ajunge la retină. După câteva săptămâni de utilizare, acestea permit să scape de cele mai populare probleme de vedere. LumiViss Pro poate fi o opțiune potrivită pentru cei care apreciază sănătatea ochilor.