Matcha Slim: Pierdere în greutate pentru bărbați De unde să cumpărați original la un preț bun?

Este ușor pentru un bărbat care încearcă să slăbească să o facă? Multe răspunsuri spun nu, dar de ce le este mai greu? Grăsimea viscerală sau grăsimea masculină este depozitată prin organe vitale, cum ar fi toracele, abdomenul și pelvisul, sunt doar cei nefericiți care au acest tip de grăsime care, pe lângă faptul că este aparent neplăcută, poate prezenta și un pericol pentru sănătate, este De asemenea, este important să știm că, chiar și atunci când un bărbat se află în greutatea sa normală, nu se poate garanta că nu există grăsime viscerală. Am dedicat acest articol pentru a vorbi despre un nou produs de pe piață numit Matcha Slim, un tip de ceai, care, potrivit producătorului său, face posibilă ajutarea oricărui bărbat să slăbească sănătos. Citiți mai departe pentru a descoperi originea acestui produs și dacă acesta vă poate fi cu adevărat de ajutor.

Cumpără acum!

Ce este Matcha?

Matcha este un tip de ceai verde originar din Japonia. Se diferențiază de alte soiuri prin faptul că frunzele sunt măcinate în pulbere. Drept urmare, ceaiul finit devine verde și are un gust mai bogat. Această băutură tradițională japoneză este interesantă nu numai pentru textura sa neobișnuită și caracteristicile sale gustative strălucitoare, ci și pentru flexibilitatea sa.

Matcha este foarte popular în Japonia, dar a apărut pentru prima dată în China. Băutura a fost adusă în ținutul soarelui răsărit de un călugăr budist în 1191. Japonezilor le-a plăcut atât de mult acest soi, încât consumul de ceai verde a devenit rapid o tradiție.

Călugării budiști adoră acest ceai pentru proprietățile sale calmante: chiar procesul de preparare le oferă pace și un sentiment de armonie. Băutura este, de asemenea, apreciată pentru beneficiile vindecătoare pe care le poate oferi organismului: frunzele zdrobite conțin multe vitamine, aminoacizi și minerale. Amestecul se consumă nu numai sub formă lichidă, ci se adaugă și la deserturi, prăjituri, cocktailuri, înghețate, piureuri, sosuri, medicamente și medicamente homeopate, precum și creme și măști. Oferă mâncărurilor o culoare verde deschis neobișnuită și le conferă proprietăți utile.

Acum, ce este Matcha SLIM?

Matcha Slim este un produs care îl poartă în numele său, provine de la Matcha, aspectul produsului este foarte specific și neobișnuit pentru consumatorii europeni. Dar odată ce îl încercați, veți înțelege secretul popularității sale. Frunzele sale sunt cultivate cu tehnologie specială, uscate și apoi zdrobite până la starea de pulbere. În acest fel, intră pe rafturile magazinelor.

Cum să diferențiem Matcha Slim de alte produse Matcha?

Din păcate, marea popularitate, cererea mare și un preț destul de ridicat sunt adesea însoțite de încercări de a răspândi pe piață produse contrafăcute de calitate scăzută.

Pentru a evita confuzia, trebuie să considerați că Matcha Slim respectă următoarele reguli:

 • Provine din plantații japoneze. Aici sunt create condițiile cele mai potrivite pentru cultivare, recoltare și producție.
 • Pudra reală de înaltă calitate nu poate costa mai puțin de 30 de euro la 100g, deoarece prepararea sa necesită utilizarea forței de muncă manuale și automate, mult timp și costuri fizice, precum și abilitățile și experiența profesioniștilor.
 • Evitați prezența substanțelor chimice.
 • Este complet organic, fără impurități suplimentare.
 • Un produs de culoarea fisticului deschis este considerat exemplar.

Care este gustul ceaiului Matcha Slim?

După ce beți, veți simți imediat un postgust dulce, luminos și o amărăciune fină; este pur și simplu imposibil să confundăm aceste note cu un alt soi. Ceaiul se consumă fără îndulcitori, ceea ce îi poate depăși gustul unic.

Cumpără acum!

Proprietăți utile și compoziția Matcha

Matcha Slim conține o cantitate mare de nutrienți și oligoelemente. Este suficient să beți doar un pahar pe zi, astfel încât organismul să primească cea mai mare parte a valorii zilnice în următoarele substanțe:

 • Vitamina C.
 • Iod.
 • Calciu.
 • Magneziu.
 • Meci.
 • Potasiu și fluor.
 • Retinol
 • Tiamina
 • Piridoxina

Calciu. Ajută la întărirea dinților, oaselor, menține metabolismul normal.

Fier. Necesar pentru producerea de hemoglobină.

Fibre dietetice. Contribuie la funcționarea sănătoasă a tractului digestiv.

Potasiu Un element esențial pentru țesutul muscular.

Vitamina C. Esențial pentru întărirea sistemului imunitar.

Iodul. Activează procesele cerebrale, normalizează metabolismul.

Fluor Întărește creșterea oaselor, dinților, părului și unghiilor.

Proteină. Material de construcție din celule ale întregului organism.

Și conține, de asemenea, multe vitamine.

În 1. Este necesar pentru metabolismul proteinelor și lipidelor, funcția inimii, sistemul nervos și formarea sucului gastric.

În 2. Este necesar să se mențină activitatea sistemului nervos central, producerea de anticorpi și ameliorează oboseala ochilor.

În 6. Stimulează absorbția totală a proteinelor de către organism, previne bolile pielii și tulburările nervoase.

A. Îmbunătățește sistemul imunitar, vederea, starea pielii, a părului și a oaselor. Are un efect pozitiv asupra capacității de reproducere.

A. Menține echilibrul acceptabil al colesterolului, previne cancerul, elimină procesele inflamatorii, reglează tensiunea arterială, are un efect pozitiv asupra fondului hormonal și a funcționării glandei tiroide.

Concentrația de antioxidanți din ceai este de zece ori mai mare decât în ​​ceaiul verde obișnuit. Aceste substanțe elimină moleculele instabile de oxigen din corp. Oxizii provoacă inflamații și îmbătrânire prematură a pielii, iar Matcha SLIM ajută la prevenirea acestor leziuni.

De ce altceva este util acest produs matcha?

Această băutură îmbunătățește activitatea creierului, concentrarea și capacitatea de a-și aminti și prelucra informațiile primite. În comparație cu cafeaua, Matcha SLIM nu are niciun efect negativ asupra sistemului nervos. Băutura calmează emoțiile. Întărește sistemul imunitar, ajută organismul să lupte activ împotriva virușilor și răcelii.

Ajută la slăbit

Ingredientele active din ceaiul Matcha SLIM stimulează metabolismul, permițându-vă să ardeți grăsimea viscerală mai repede, să eliminați toxinele din corp și să creșteți activitatea fizică și energia.

Cumpără acum!

Alte proprietăți și efecte utile ale utilizării Matcha Slim

Matcha Slim este o sursă de energie. Nu numai că stimulează sistemul imunitar, ci este, de asemenea, un analog excelent al întăririi medicamentelor antivirale. Utilizarea regulată are un efect profilactic asupra organismului, previne cancerul, inima și problemele vaselor de sânge. Ceaiul vă ajută să vă ridicați spiritul, să îmbunătățiți calitatea atenției, a memoriei, să energizați corpul și să vă mențineți în formă bună timp de 6 ore după ce ați băut. Efectul este similar cu rezultatul de a bea o ceașcă de cafea, dar în același timp efectul negativ asupra tensiunii arteriale și a sistemului cardiovascular este complet eliminat.

Contraindicații

Copiii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să bea produsul. De asemenea, nu este recomandat să beți MATCHA SLIM femeilor însărcinate sau care alăptează. În cazuri extreme, este recomandabil să consultați un medic și să determinați cantitatea acceptabilă de băutură.

Cum se face o ceașcă de ceai adecvată:

Există două opțiuni principale: (puternic și ușor).

Pentru a obține o băutură mai moale, ușor concentrată și cu o ușoară amărăciune, trebuie să urmați aceste reguli: Pregătiți o lingură de pulbere, în 150 ml de apă fierbinte (temperatura – aproximativ 80 de grade). Prepararea băuturii este determinată de formarea unei spume stabile și a unei uniformități complete a consistenței.

Pentru o băutură puternică, dublați cantitatea de ingredient praf și reduceți cantitatea de apă fierbinte la 50 ml. Nu amestecați în timp ce gătiți, ci amestecați ușor amestecul. Lichidul va deveni gros și dulce, cu un gust ascuțit. În niciun caz nu utilizați apă clocotită; Nu numai că va distruge unele dintre proprietățile utile, dar va distruge și gustul unic al băuturii.

Ceaiul nu trebuie consumat seara, deoarece poate provoca probleme de somn. Dar pentru dimineața sau căldura zilei de lucru, este perfect.

Consumul excesiv este, de asemenea, nedorit: 1-2 pahare pe zi sunt considerate normale.

Care este prețul Match Slim?

Producătorul său oferă produsul la un cost de 49 de euro, având un preț normal de 98 de euro, costul promoțional indicând faptul că acesta poate fi obținut cu o reducere de 50%.

Cumpără acum!

De unde să cumpărați Matcha Slim?

După cum a indicat producătorul său, vă recomandăm să achiziționați Matcha Slim numai prin intermediul site-ului său oficial, aceasta oferind securitatea și garanția că, atunci când efectuați achiziția, veți achiziționa doar produsul 100% original. Amintiți-vă că vânzarea sa nu este autorizată pentru farmacii, Mercadona sau alte magazine online, cum ar fi Amazon, aliexpress, eBay sau altele.

Concluzie:

Odată ce știți ce este Matcha Slim, odată ce îl vedeți în imagine, nu uitați să evaluați gustul și proprietățile sale utile. Pentru a evita falsificarea, cumpărați produsul numai de la furnizorul său oficial online.

   >