Menstrual Cup, Cum se folosește, Beneficii, Efecte secundare

În fiecare zi, femeile caută produse care le fac activitățile zilnice mai ușoare și mai practice. Câte femei există în fiecare zi care se limitează să facă ceea ce le place din cauza menstruației? În realitate, procentul femeilor care acționează ca și cum nimic nu se întâmplă atunci când sunt în cele mai grele zile ale lunii este mai mic, frica de a sta în picioare după ce a stat mult timp și de a avea un accident este ceea ce le limitează cel mai mult în perioada menstruală.

Statisticile arată că una din zece femei a ales să folosească cupe vaginale, acest lucru se datorează mai mult decât orice fricii de a experimenta noi opțiuni, dar hei, dacă au fost dezvoltate noi instrumente, ce ne împiedică să le folosim?

În acest post vom încerca să clarificăm preocupările pe care le au multe femei cu privire la utilizarea cupelor menstruale, în special vom ști de ce poate fi benefic, dacă există efecte secundare, comentariile femeilor care au folosit deja Menstrual Cup și informațiile pe care producătorul le-a declarat pe site-ul său oficial. Doar câteva minute de lectură pentru a afla despre acest articol feminin inovator.

Ce este Menstrual Cup?

În formă de membrană explică producătorul Menstrual Cup, acest produs își propune să faciliteze activitățile zilnice ale femeilor care sunt active chiar și în zilele menstruale, realizate cu siliconi de cea mai înaltă calitate, recipientul vaginal captează deșeurile derivate în acele zile evitând scurgerile și susținând îngrijirea intimă a femeii.

Cum functioneazã Menstrual Cup?

Menstrual Cup Funcția principală este de a aduna fluxul rezultat din perioadele menstruale, sub formă de pâlnie creează un sigiliu care previne trecerea fluidelor vaginale evitând scurgerile sau accidentele, materialul său siliconic medical nu provoacă leziuni ale pielii sensibile a zonei genitale .

Avantajele utilizării Menstrual Cup

Avantajele variază de la economii financiare până la comoditatea utilizării acestui produs, iată câteva dintre aceste utilități.

 • Ușor de utilizat, nu alunecă, deci este anti-vărsare.
 • Nu au fost detectate reacții alergice sau leziuni ale pielii. produs prin utilizarea acestei cupe.
 • Previne dezvoltarea bacteriilor care provoacă miros.
 • Absoarbe o cantitate mai mare de flux comparativ cu tampoanele.
 • Ajută la obținerea libertății de mișcare.

Compoziția Menstrual Cup

Producătorul explică faptul că materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate și că în timpul producției sale, măsurile de igienă au fost supravegheate cu meticulozitate, material complet hipoalergenic, siliconul medical este elementul principal al Menstrual Cup. Producătorul a ținut cont pentru proiectarea sa de a include orificiul de aer esențial pentru aspirarea și extragerea acestuia, o margine, suprafața canelată și tija fac parte din structura acestui auxiliar feminin.

Modul USsau

 • Cupa menstruală explică producătorul însuși, el trebuie să o facă cu cea mai mare îngrijire igienică din partea sa, procedura este destul de simplă:
 • Spălați-vă pe mâini.
 • Faceți o mică cută în partea de sus a dvs. Menstrual Cup.
 • Întins sau în picioare, introduceți în partea intimă, asigurați-vă că, odată înăuntru, a luat forma originală.
 • Pentru a îndepărta, trebuie doar să faceți o ușoară tragere din tija paharului, ușor, până când ajungeți la baza acestuia, apăsați ușor pentru a elibera și extrage cu atenție.
 • Curățați bine și uscați ceașca înainte de a o folosi din nou.

Efecte secundare

Zeci de femei explică faptul că utilizarea Menstrual Cup A fost cu mai mult confort decât utilizarea tampoanelor sau tampoanelor feminine, mulți dintre ei afirmând că au simțit mai multe reacții adverse cu alte metode decât cu acest produs. Prin urmare, trebuie să luăm în considerare acest lucru cu utilizarea Menstrual Cup efectele secundare nu sunt prezente, considerându-l un produs sigur de utilizat în zone delicate, cum ar fi părțile intime ale femeilor.

Păreri reale

Având în vedere Menstrual Cup A generat o bună acceptare, ne-am dat sarcina de a căuta comentarii care ar putea fi utile femeilor care analizează folosind această ceașcă, decizia este a ta, acestea sunt doar referințe, nu uitați să consultați un specialist cu privire la utilizarea acestui produs , în viitor ați putea furniza și o referință reală a Menstrual Cup pentru alte femei cu același interes.

La început mi-a fost puțin frică să folosesc Menstrual CupUn prieten mi-a făcut comentarii bune despre asta, a funcționat pentru mine, dar când urmează să călătoresc perioade lungi de timp, prefer să mă întorc la șervețelele sanitare, este important ca, dacă veți folosi această metodă, să fiți întotdeauna atenți la igienă înainte de a pune una, pielea intimă este destul de delicată.

Rosaura Ríos 27 de ani.

Perioadele mele sunt uneori de o săptămână și este îngrijorător modul în care picioarele mele sunt iritate cu utilizarea prosoapelor, tampoanele au fost întotdeauna în afara posibilităților mele, de când am folosit Menstrual Cup Am uitat frământarea, uneori nici măcar nu-mi amintesc că sunt în zilele mele, este important să mergi la ginecolog înainte de a folosi aceste cupe și să fii foarte precaut atunci când faci descărcările.

Leticia Suárez 39 de ani.

Ca student universitar și sportiv, am fost întotdeauna foarte îngrijorat de protecția pe care mi-o pot oferi prosoapele, uneori am folosit uriașe care păreau să ajungă la coadă, când am descoperit Cupa menstruală, cu siguranță am trecut la un alt nivel, deși rareori am folosit tampoane nu există nicio comparație a confortului acestor ochelari.

Anahí Mendoza 22 de ani.

Preț și de unde să cumpărați

Pentru a obține o reducere de 50% trebuie să solicitați Menstrual Cup De pe site-ul oficial al aceluiași producător, același producător declară că nu există legături de distribuție cu magazine fizice sau online și acest lucru se datorează exclusiv protecției pe care dorește să o ofere utilizatorului și să împiedice obținerea unui imitație de articol fabricat cu material de calitate minimă și cu cele mai puține măsuri de igienă, solicitarea produsului este ușoară, acest lucru se face prin intermediul site-ului web al Menstrual CupCompletați formularul de pe pagină și un consilier vă va contacta pentru a specifica toate detaliile comenzii dvs.

Concluzia noastră

Vă pot spune că, deși există mai multe întrebări cu privire la această clasă de produse, majoritatea comentariilor furnizate sunt pozitive și motivante, nu este ușor să treceți de la clasic la turnul neașteptat de ceea ce bunicile ar putea respinge în totalitate, prosoapele și tampoanele pot fi în trecut, pentru a face acele zile mai confortabile și pentru a economisi puțini bani, materialul folosit și designul elaborat fac ca acest produs să pară atractiv și inovator, igiena și grija care trebuie luate au fost menționate și nu este de mirare, delicatul pielea femeilor merită cel mai bun tratament de la noi.

   >