Motion Mat: Covor de masaj, beneficii și efecte secundare

În fiecare zi sunt căutate diverse alternative pentru tratarea bolilor sau afecțiunilor de tot felul, pentru a nu intoxica organismul cu substanțe chimice dăunătoare care, pe termen lung, ajung să dăuneze organelor precum rinichii, afecțiuni precum dureri de cap, oboseală, boli articulare, Afectarea coloanei vertebrale, anxietatea, stresul, lipsa de energie sunt doar câteva dintre dificultățile cu care oamenii trebuie să facă față în fiecare zi.

De multe generații am abordat sau am beneficiat de medicina tradițională chineză, acupunctura a fost una dintre cele mai utilizate de om pentru a îmbunătăți multe aspecte ale sănătății. Cu toate acestea, nu toți oamenii sunt potriviți să utilizeze această metodă care constă în echilibrarea forței vitale prin ace inserate în diferite puncte ale corpului ajutând la stimularea mușchilor, țesuturilor și nervilor.

Deși există rezultate care dovedesc eficacitatea acesteia și acupunctura este considerată o știință, mulți oameni nu sunt potriviți pentru a efectua acest tratament și din acest motiv am decis să deschidem acest spațiu către Motion Mat, explică producătorul că acest produs se bazează pe vechea tehnică, dar ținând seama de riscurile acelor, a decis să creeze un suport lăsând metalul afară.

Ce este Motion Mat?

Explică aceluiași producător că este un covor de masaj de design bazat pe acupunctură, această practică provine din medicina tradițională japoneză și chineză, care constă în inserarea acelor în diferite puncte ale corpului pentru a anestezia, vindeca bolile și a elimina durerea.

Ei bine, acest produs de la Motion Mat Este alcătuit din aplicatori în formă de floare, ace medicale din plastic și magneți de neodim, iar obiectivul principal al acestei alternative este tratarea bolilor articulare și a problemelor coloanei vertebrale.

Cum functioneazã Motion Mat?

Modul în care funcționează Motion Mat, este rezultatul diferitelor studii și analize, prezența medicinei tradiționale asiatice este percepută drastic, totuși producătorul pune un accent deosebit pe menționarea faptului că acest produs nu dăunează pielii sau nu o rănește, fiecare punct adăugat este destinat să promoveze circulația și sângele curgere, Motion Mat Poate fi utilizat în zone precum spatele, pieptul, zona gâtului, lombare, printre altele. Funcția principală este de a stimula terminațiile nervoase și nu necesită supraveghere medicală pentru a putea folosi Motion Mat.

Care este compoziția?

De pe pagina oficială a Motion Mat Am găsit publicat că a fost fabricat cu materiale de înaltă calitate pentru a oferi ajutor cu diverse probleme medicale, în cadrul proiectării puteți vedea următoarele materiale.

Țesătură de in: Lenjeria este o țesătură vegetală complet naturală, este un material absorbant, respirabil, rezistent, i se atribuie și proprietăți hipoalergenice și care ajută la îmbunătățirea circulației.

Plastic de calitate medicală: Acest material a fost utilizat pe scară largă în industria medicală, are maleabilitate excelentă, rezistență și flexibilitate, este un material hipoalergenic și foarte ușor de curățat.

Fibra de cocos: Acest element ajută la absorbția mineralelor și vitaminelor, ajută la protejarea împotriva excesului de umiditate

Magneți de neodim: Acest element ajută la reducerea inflamației articulațiilor și a mușchilor, ajută la reducerea acumulării de lichide, a durerii și, de asemenea, la reducerea problemelor intestinale.

Beneficiile Motion Mat

Beneficiile pe care le aduce și pentru ce a fost dezvoltat Motion Mat, în funcție de utilizatorii produsului și de același producător, le punem la dispoziție în această secțiune:

 • Materiale durabile de înaltă calitate.
 • Ajută la normalizarea circulației sângelui.
 • Elimină durerea.
 • Ajută la regenerarea țesuturilor deteriorate.
 • Nu doare pielea.
 • Ajută la scăderea nivelului de stres și anxietate.
 • Întărește sistemul imunitar.
 • Previne declinul cognitiv.
 • Combate osteocondroza.
 • Ameliorează durerile de cap.
 • Ajută la reducerea crampelor menstruale.
 • Reduce durerile de spate.
 • Umpleți celulele cu oxigen.

Cum se folosește?

Indicațiile producătorului nu au nicio complicație, cu Motion Mat Nu necesită instrumente suplimentare, locuri speciale sau persoane care asistă tratamentul, contactul aplicatorului-piele îmbunătățește rezultatele covorului. Unele tehnici pentru utilizarea corectă sunt mai jos.

Cufăr– Așezați covorașul pe o suprafață plană, întindeți-vă pe spate potrivind aplicatoarele cu pieptul, odihniți-vă cel puțin zece minute.

Înapoi: Așezați-vă pe tampon, în așa fel încât spatele să fie chiar deasupra, țineți mișcările timp de cel puțin 5 minute, apoi faceți o ușoară mișcare spre părți pentru a activa alte puncte. faceți acest lucru timp de cel puțin 15 minute.

Gât: Așezați salteaua pe o pernă astfel încât să vă puteți așeza gâtul pe aplicatoare, faceți acest lucru în decurs de 5 până la 7 minute.

Efecte secundare

Potrivit a ceea ce creatorul Motion Mat, efectele secundare nu fac parte din referințele produsului, utilizatorii au indicat că nu generează reacții alergice și că, spre deosebire de acupunctură, nu există disconforturi resimțite din cauza bastoanelor de ac.

Păreri reale

Informațiile citate mai jos au fost preluate de pe forumurile de sănătate din afara site-ului web al producătorului. Motion Mat, Sunt utilizatori reali care au dorit să lase o referință pentru utilizatorii noi.

Efectul nu a fost în prima sesiune, ci după câteva săptămâni de utilizare Motion Mat, M-am simțit destul de bine, trebuie să clarific că medicamentul mi-a comandat medicamente de la farmacie, dar nici ele nu fuseseră ceva definitiv, consider că combinația ambelor este ceea ce a lăsat rezultatul, prin urmare pot spune că recomand produsul.

Paulette Sicairos 37 de ani.

Durerea articulară a fost mai puternică în fiecare zi, medicul mi-a dat tratament și mi-a recomandat câteva exerciții, ca comentariu a menționat salteaua Motion Mat Presupunând că îl folosește, nu aș putea avea o referință mai bună, așa că am cumpărat-o și rezultatele au fost cele dorite, exercițiile fizice, medicamentele și acest produs mi-au lăsat un gust bun în gură.

Andrés Figueroa 63 de ani.

Anxietatea mea a fost grozavă, când eram mai tânăr am ales să folosesc acupunctura, totuși am avut probleme cu unul dintre ace care a fost introdus în coaja urechii, de atunci mi-a fost frică să pun ace din nou, până când am găsit această specie pe un covor, anxietatea mea este mai mică la fel ca și stresul meu și nu risc să nu pot scoate unul dintre ace din corpul meu.

Laura Quiroz 29 de ani.

Preț și de unde să cumpărați

Producătorul a făcut pe toată lumea conștientă de prețul oficial al Motion Mat de 98 €, cu toate acestea, a publicat și reducerea de 50% la valoarea menționată mai sus pentru care ați putea plăti 49 €, acest beneficiu poate fi achiziționat doar de pe propriul site web, trebuie doar să completați formularul cu datele dvs. și un agent specializat vă va contacta pentru a vă detalia comanda.

Magazinele fizice nu se află pe lista de revânzători autorizați de producător și nici nu menționează niciun magazin online.

Concluzia noastră

Pentru a încheia această postare, putem spune că acupuncturii i se atribuie numeroase beneficii și rezultate evidențiate, cu toate acestea, are și riscurile sale, există probabilitatea de sângerare, vânătăi și, deși în prezent ace sunt de unică folosință și de unică folosință, ele nu sunt toți oamenii sunt candidați la realizarea ei, alternativa oferită Motion MatEste destul de atractiv, mai ales pentru că oferă beneficiile acupuncturii fără a fi înțepate, comentariile sunt în mare parte pozitive, dar amintiți-vă că nimic nu poate înlocui opinia medicală certificată și că, prin utilizarea acestui produs, sunteți hotărât să începeți cu obiceiuri sănătate.